Les xifres pel que fa al risc de rebrot continuen sent molt elevades a la Conca de Barberà amb 355 punts. Aquest dilluns 11 d’octubre la comarca és la segona més elevada pel que fa a aquesta dada, per darrere de la Terra Alta amb 488. Tot i que la Conca porta un parell de setmanes baixant el nombre de contagis aquests encara són elevats, superant de lluny la mitjana de Catalunya situada en 52 punts pel que fa al risc de rebrot.

La vacunació continua augmentant a ritme lent a la comarca amb una cobertura del 83,5% per majors de 12 anys, edat a partir de la qual es pot rebre el vaccí. Pel que fa a la població total, aquesta xifra es redueix fins al 74,8%. En número és de 14.876 vacunats fins al moment. A més, en les últimes setmanes s’han sumat 286 vacunes de la tercera dosis, administrada a les persones grans de les residències de la comarca.

En l’última setmana també ha augmentat la incidència acumulada a la Conca de Barberà que a inicis de setmana se situava en 154 punts pels menors de 50 anys i 149 pels majors. A finals de setmana aquestes xifres es van invertir reduït la incidència dels menors de 50 anys fins als 100 punts i augmenten la dels majors de 50 fins als 179.

Últimes dades de la pandèmia a la Conca de Barberà (Imatge: Cedida)