Neix el primer Festival Senderista amb rutes guiades per les Muntanyes de Prades amb activitats pensades per tota la família. Durant tres dies s’oferiran per la zona guiatges musicals, nocturns, experiències astronòmiques i maridatges de vins, entre d’altres.

Durant el cap de setmana del 22, 23 i 24 d’octubre els municipis que integren Muntanyes de Prades acolliran tota mena d’activitats amb les visites guiades com a protagonistes. Els allotjaments i restaurants de la zona també se sumen a la iniciativa oferint un ampli ventall d’allotjaments i menús.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins dels valors de la Carta Europea de Turisme Sostenible per reforçar els valors vers la sostenibilitat, la cura i el civisme en el nostre paisatge. El projecte s’ha dut a terme amb la participació dels Consells Comarcals de la Conca de Barberà, l’Alt Camp i el Baix Camp.