Dijous vinent comença el Rally Catalunya-Costa Daurada amb Salou com a punt central de la prova, però algun dels vehicles participants ja s’ha deixat veure pel territori. Rojals ha acollit algunes de les primeres proves on un dels equips, Toyota, i el seu pilot Elfyn Evans, vencedor a Finlàndia, ja treballen la posada a punt dels seus vehicles.

La Policia Local va programar diversos talls a la T7042 per facilitar els entrenaments a pilots i mecànics durant aquests dimecres i s’esperen que continuïn el divendres, quan es reprendran les proves. El Rally Catalunya-Costa Daurada no circularà específicament per aquesta via, però sí que ho farà per altres de similars la pròxima setmana.

El Rally es recupera després d’un any d’absència

La 56a edició del Rally RACC Catalunya Costa Daurada tornarà aquest any a la presencialitat, després de la suspensió de l’última edició a causa de la pandèmia. Amb més de 300 metres de recorregut, la prova completa inclourà tota la demarcació de Tarragona entre el 14 i el 17 d’octubre.

La competició d’enguany, exclusivament sobre asfalt, tindrà punt de sortida i tornada a Salou i s’allargarà tres dies per tota la comarca amb una vintena de trams puntuables. Serà el dissabte 16 d’octubre quan el Rally arribi a la Conca de Barberà passant per Savallà del Comptat fins passat Conesa, direcció a Les Piles.