La Biblioteca Municipal Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí ha reprès, coincidint amb l’inici del curs escolar, els tres clubs de lectura actius; l’adult, l’infantil i el juvenil. Ho fa de forma presencial després d’un curs on part de l’activitat es va veure interrompuda i desplaçada al format telemàtic a causa de la pandèmia.

Els lectors tornen a la Biblioteca, ho fan durant una hora al mes cadascun dels grups per comentar el llibre llegit durant el mes i rebre l’exemplar de la pròxima sessió. De vegades també es compta amb la participació de l’escriptor, com és el cas d’aquesta primera sessió del club d’adults, on l’escriptora Anna Maria Vilallonga hi va ser present per parlar de ‘Els dits dels arbres’.

Com a novetat aquest any els infants es desplaçaran als estudis de l’Espluga FM Ràdio per explicar i recomanar la lectura que han llegit. Una secció se sumarà al programa ‘Ràdio Kids’ del cap de setmana.

Les trobades sempre són l’últim dilluns de mes amb el club de lectura adult de 7 a 8 de la tarda amb una capacitat per a 20 persones, mentre que els clubs de lectura infantil i juvenils es troben l’últim dimecres de mes de 5 a 6 de la tarda amb una capacitat de 6 infants i 14 joves.

Inici dels clubs de Lectura a la Biblioteca Mossén Ramon Muntanyola (Imatge: Cedida)