Imatge de l’antic equip femení de la UE l’Espluga

La Unió Esportiva de l’Espluga ha començat la temporada aquest mes de setembre amb més d’un centenar de jugadors i diverses novetats, les més destacades: Un equip cadet femení i un equip sènior de futbol sala. A part d’aquestes novetats continuen el primer equip, que juga a quarta catalana, l’equip aleví, que enguany estarà federat, un benjamí amb prebenjamí a futbol 7, un cadet per consell esportiu, un infantil i un ‘babys’ barrejat amb grups extraescolars de les escoles del municipi.

ÀUDIO: El president de la UE l’Espluga, Jordi Bota, parla dels nous equips

Els equips tornaran a competir enguany amb regularitat, després d’una temporada incerta en què molts clubs es van retirar de les competicions a causa de la pandèmia. Els jugadors de tots els equips federats, en aquest cas el primer equip, el femení i l’aleví, hauran de dur un control exhaustiu de possibles contactes de covid-19 a través d’una aplicació on abans de cada partir el jugador verificarà el seu estat, en cas contrari no podrà jugar.

Un any en què la Lliga comença abans, havent iniciat ja alguns dels seus partits, com és el cas del primer equip, qui ja va jugar el cap de setmana passat contra el FC Reus. En el cas de l’Aleví i el Cadet Femení els partits començaran el proper 9 d’octubre, en el primer cas a casa contra el Falset i en el segon cas al camp del F.C Vilanova Geltrú.

Més endavant, la Unió Esportiva de l’Espluga també estrenarà un nou himne pel club i canviarà les equipacions dels seus jugadors.