L’Oficina Jove de la Conca, conjuntament amb la Direcció General de Joventut, han preparat un taller sobre autoconeixement anomenat ‘Construint el meu camí’ i destinat a joves d’entre 14 a 25 anys. L’objectiu principal és que els joves aprenguin a reconèixer les seves aptituds, habilitats i competències.

El taller, que tindrà lloc el dimarts, 26 d’octubre a les 11, en format online, s’ofereix a través de les tutories d’ESO a l’alumnat que li pugui ser d’interès; així com als joves que en aquests moments no estudien ni treballen i vulguin aprofundir sobre l’autoconeixement per prendre decisions en un futur immediat.

El taller s’emmarca al voltant del projecte ‘Emociona’t: eines per educar en l’optimisme intel·ligent’, el qual treballa les emocions de forma transversal i arriba a les persones joves, a les seves famílies i a les persones professionals de l’àmbit educatiu. Per participar en aquest taller cal fer inscripció prèvia en format online.