Les empreses i comerços de l’Espluga comptaran a partir d’ara amb un canal d’eBando propi on distribuir anuncis i informacions als ciutadans. Amb aquest nou recurs digital s’espera dividir les informacions comercials del canal oficial de l’Ajuntament i proporcionar més informació a la ciutadania sobre horaris, ofertes, novetats i canvis de cada local.

ÀUDIO: El regidor de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, desglossa els principals objectius d’aquest eBando

El nou canal serà gestionat per la Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga de Francolí (UBE) qui ha creat, conjuntament amb l’Ajuntament, aquesta nova eina de difusió. A l’equació també s’hi sumà l’Espluga FM Ràdio, des d’on s’oferirà cada dia a les 11 i 5 minuts i a les 8 menys 5 del vespre un butlletí comercial amb les novetats de la jornada a través de les ones del 107.4 de l’FM.

Nova aplicació d’eBando Comercial a l’Espluga de Francolí (Imatge: Laia Molné)

Els comerços i empreses interessats a participar-hi hauran de reomplir un formulari al web oficial de l’UBE. Els preus varien segons si són comerços adherits a la UBE, locals o de fora de la vila. A més totes les empreses i comerços disposen de tres publicacions gratuïtes a l’any.

ÀUDIO: El membre de la Unió de Botiguera, Alexandre Foix, destaca els preus per cada tipus de comerç

Per rebre les notificacions d’aquest nou canal és necessari tenir l’aplicació d’eBando i seguir al compte ‘eBando Comercial de l’Espluga’ per rebre totes les notificacions comercials.