El proper divendres 1 d’octubre l’associació Gent de Montblanc per la Llibertat ‘Taca D’Oli’ organitza una marxa de torxes per commemorar el quart aniversari de l’1-O. La ruta s’iniciarà en quatre punts diferents del municipi i es convida a ciutadania, entitats i col·lectius a participar-hi.

Concretament, la marxa s’iniciarà als quatre portals de Montblanc: Sant Jordi, Sant Francesc, Sant Antoni i el de Bové des d’on sortirà un grup de gent, fent una marxa de torxes fins a arribar a la plaça 1 d’Octubre. En acabar, es llegirà un manifest per part de les diferents entitats col·laboradores, amb l’actuació de l’Aula de Sons i la Coral Flor de Lis, tancant l’acte les autoritats municipals.

La convocatòria per tothom que hi vulgui participar és a 2/4 de 7 a la plaça 1 d’Octubre. Allà es vendran les torxes al preu de 3 euros, per poder participar en la marxa de torxes, i des de la plaça es distribuirà la gent als diferents portals. 

1 COMENTARI

Comments are closed.