Les residències Jaume I, Conca de Barberà i Montblanc han immunitzat de nou amb una tercera dosis als seus residents, mesos més tard que es comencessin a administrar les primeres vacunes a finals del 2020 i inicis del 2021. Des de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Montblanc s’han administrat en dos dies 176 vacunes per immunitzar de nou als residents dels tres centres.

D’altra banda, les últimes sessions de vacunació sense cita prèvia programades al CAP Montblanc s’han clos amb un nombre molt baix de participants. Motiu pel qual es valora deixar d’oferir-les i demanar als ciutadans que es vulguin vacunar que truquin per reserva cita prèvia, evitant així que es caduquin els vials i demanant únicament aquells que són necessaris.

El risc de rebrot, disparat a la Conca de Barberà

En l’última setmana s’ha incrementat notablement el risc de rebrot, passant de ser molt baix, amb no més de 22 punts, a més de 200, xifra en la qual es posiciona actualment. Un degoteig constant de casos ha fet canviar la balança, sumant-se durant cada jornada un parell de nous. La majoria d’afectats d’aquests últims dies són infants i gent d’avançada edat.