El Port de Tarragona ha rebut durant el matí d’aquest dilluns el primer creuer de la temporada d’ençà que es va aturar aquest estil de turisme a causa de la Covid-19. Es tracta del Bolette al Dic de Llevant, procedent de Cadis i amb destinació a Castelló.

Els passatgers del vaixell han pogut elegir entre tres excursions diferents, dues d’elles a Tarragona i una tercera al Monestir de Poblet. Una ruta habitual entre els creuers de la zona que es va veure també aturada a causa de la pandèmia, afectant el nombre de visitants del monestir durant els últims dos anys.

En total, el Monestir de Poblet, ha rebut 25 persones procedents d’aquest creuer i s’espera que fins a finals d’any encara puguin arribar tres o quatre embarcacions més. Una dada que el director del centre de recepció del Monestir de Poblet, Lluís Marcel Espasa, assegura que és “una valoració molt positiva, ja que lentament anem tornant a la normalitat”.

De cara a 2022 hi ha previstes unes 30 escales al Port de Tarragona el que es traduirà en 40.000 passatgers, una part dels quals visitaran el Monestir de Poblet.