La Fira de la Cervesa Artesana i dels elaboradors locals de l’Espluga ha tornat a la presencialitat i ho ha fet congregant durant aquest dissabte un gran nombre de persones en la seva cinquena edició. La Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga ha omplert el pavelló del Casal amb 3 cervesers i 3 elaboradors d’alimentació locals que han atret uns 500 visitants.

La cervesa artesana es va complementar amb les propostes de forns i cansaladeries. A més a més, al llarg de la jornada del matí i de la tarda el recinte, que es va canviar per la previsió de pluja passant de l’Hostal del Senglar al pavelló del Casal, va estar amenitzat amb la música en viu amb tocs celtes de El Pony Pisador i l’actuació dels integrants del Club 8. Com a novetat d’enguany, hi havia un estand de la Llibreria i Papereria Índex, que durant la tarda hi podies trobar llibres especialitzats en temàtiques relacionades amb la cervesa.

Èxit de participació, segons el consistori

Des de l’Ajuntament de l’Espluga valoren amb èxit la cinquena edició tot i estar marcada per la normativa actual. Enguany la Fira de la Cervesa comptava amb un sistema diferent d’entrada a causa de les restriccions de la pandèmia. D’aquesta manera no es podia reservar prèviament sinó que es van deixar entrar tantes persones com permetia l’aforament en cada moment. Això va fer que es formés una cua a l’exterior i que poques hores després d’obrir el recinte la capacitat estigues al 100%.

ÀUDIO: Enric Mercadé, regidor de cultura i festes de l’Espluga, explica que s’han adaptat a les restriccions actuals.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ