Junts per Montblanc demana una auditoria externa per conèixer la situació econòmica de l’Ajuntament abans de començar a parlar de pressupostos. 

El grup municipal ho posa com a condició per començar a negociar els comptes de l’any vinent amb l’equip de govern que, per la seva situació de minoria al consistori, necessitarà pactar-los. 

Junts per Montblanc no es planteja, de moment, entrar a l’equip de govern. Asseguren que ara per ara falta generar més confiança. Diuen que no bloquejaran el consistori, però tampoc donaran un xec en blanc

En una entrevista a Ràdio Montblanc, l’alcalde assegurava aquesta setmana que encara no es donen les condicions per ampliar l’equip de govern amb Junts per Montblanc. Sobre l’auditoria externa que ha demanat Junts per Montblanc, l’alcalde ha declinat fer declaracions.