Després de dos anys mantenint un format online, el Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí torna aquest curs a oferir classes presencials a alumnes de tots els nivells. El format es recupera després d’haver patit una davallada de jugadors, passant de 30 inscrits a 17 en aquest període de pausa impulsat per la Covid-19.

Amb la moderació de les restriccions, des del Club han vist convenient tornar a les classes i intentar recuperar aquells jugadors que no es veien atrets pel format online. A partir del 5 d’octubre, els dilluns a la tarda s’oferiran classes amb un professor especialitzat i els divendres, també de tarda, es faran classes d’iniciació per jugadors de totes les edats.

ÀUDIO: El president del Club d’Escacs de l’Espluga de Francolí, Miquel Trullols, detalla els objectius d’enguany

També tornaran les competicions presencials. Tot i que aquest any no es disputarà una lliga, com anys anteriors, sí s’organitzarà un torneig interclubs de 7 rondes amb clubs de la zona. Una decisió que arriba després de la bona acollida rebuda al I Torneig Joan Amigó que es va fer en format presencial durant la festa Major de l’Espluga de Francolí.

Per apuntar-se al nou curs del Club d’Escacs de l’Espluga cal contactar amb escacsespluga@gmail.com.