El jove de 21 anys detingut el passat dilluns acusat d’un delicte d’agressió i un d’abús sexual es troba actualment en presó provisional comunicada i sense fiança, segons publica el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a les seves xarxes socials.

Els fets van succeir al macrobotellot de la nit del 10 de setembre a Montblanc. Segons avançava Ràdio Montblanc i TAC12, el passat dilluns, els Mossos d’Esquadra detenien un jove de 21 anys veí de Vila-rodona. Els agents van confirmar que se l’acusava d’un delicte d’agressió sexual i d’un altre d’abús sexual.

Els fets s’haurien produït durant el botellot massiu que va tenir lloc a tocar del cementiri municipal de Montblanc la nit del 10 a l’11 de setembre, durant la Festa Major del municipi.

El jove hauria agredit a dues noies, que van presentar denúncia, i per això se l’acusa d’un delicte d’abús sexual i d’un altre d’agressió sexual. Al macrobotellot s’hi van concentrar, segons les autoritats locals, un miler de persones.