El Club d’Hoquei Casal l’Espluga ha encetat la nova temporada amb diverses novetats. Entre les més destacades, un nou equip femení i l’ampliació dels equips sèniors a dos, un a segona catalana i l’altre a tercera.

A finals de la temporada passada ja es va formar el primer equip benjamí femení del Club, un grup que ara s’ha consolidat i jugarà durant tota la temporada. Les seves participants provenen d’un equip mixt que durant la pandèmia es va fragmentar per la falta de participants i s’ha acabat convertint en un equip íntegrament femení.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal de l’Espluga, Jordi Creus, parla de la importància d’aquest nou equip

L’altre gran novetat és que es dupliquen els equips sènior, mantenint l’equip de segona catalana i afegint-hi un a tercera, una nova categoria que fa dos anys que existeix. Aquest nou equip està format per integrants dels grups juvenil i junior que, a proposta pròpia, van demanar formar un grup de tercera catalana per evitar separar els seus jugadors, que quedarien dividits en les dues categories.

L’equip de segona catalana arrenca la temporada renovant la majoria dels seus jugadors i afegint algun nou fitxatge, com és el cas de Nori Boada, exjugador del Reus Deportiu i antic entrenador de l’equip espluguí. En aquest sentit, el primer equip de l’Hoquei Casal l’Espluga espera una temporada on cada partit serà decisiu, amb un alt nivell de contrincants.

ÀUDIO: Jordi Creus destaca la dificultat d’aquesta temporada

Una temporada que s’espera no s’hagi d’interrompre com va passar l’any passat i que manté el nou format aparegut per la pandèmia, amb el qual es juga una primera lliga de 6 o 7 equips i s’organitza una segona fase de semifinals i finals.