La relaxació de les mesures sanitàries està comportant una millor en molts àmbits. És el cas de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga que aquest any ha recuperat la presencialitat després de mesos de classes online i ja ha programat diverses actuacions i concursos per aquest curs 2021-2022. Les classes han començat amb més d’un centenar d’alumnes apuntats en les diferents modalitats que ofereix el centre.

Les classes tornen amb previsions optimistes gràcies a la vacunació. Aquesta mateixa setmana els alumnes que ho desitgin faran les proves per concursar a nivell català en les diverses especialitats que ofereix l’escola. Unes competicions que s’hauran de celebrar amb mascareta, però que recuperaran la presencialitat.

ÀUDIO: La directora de l’Escola de Dansa del Casal, Jèssica Estadella, parla de la recuperació dels concursos

Entre les activitats que prepara per al nou curs l’Escola de Dansa es troba la celebració de la setmana de la dansa amb activitats per tota la ciutadania i la recuperació de la gala de final de curs en un format molt similar a les d’abans de la pandèmia.

La natura i la dansa al Museu de la Vida Rural

Com a novetat d’enguany, la ballarina Jèssica Estadella també oferirà, juntament amb el Museu de la Vida Rural, una activitat per les escoles en la qual es mostrarà el videodansa sobre la riuada de 2019 creat per l’Escola de Dansa del Casal i s’animarà als participants crear la seva pròpia versió als espais naturals del municipi.

ÀUDIO: Jèssica Estadella explica la nova activitat en col·laboració amb el Museu de la Vida Rural