La incidència de la pandèmia a la Conca de Barberà torna a estar a nivells baixos. Segons dades del Departament de Salut, el risc de rebrot se situa en els 19 punts, el nivell més baix des de principis d’octubre de 2020. 

Així, la Conca acomiada la cinquena onada de la COVID-19 en ple inici del curs escolar i represa de les activitats habituals després dels mesos d’estiu. En l’última setmana, del 8 al 14 de setembre, només s’ha registrat 1 cas positiu, molt per sota dels 25 casos setmanals del mes anterior. Actualment no hi ha cap persona hospitalitzada a causa de la COVID-19. 

El 73,3% de la població, amb pauta completa

La Conca de Barberà ja ha superat la franja del 70% de la població amb la pauta completa de la vacuna contra la COVID-19. En concret, el 73,3% ja ha rebut totes les dosis de la vacuna, el 81,7% dels majors de 12 anys que són els que es poden vacunar. 

Les franges d’edat que encara no arriben al 85% de vacunats amb pauta completa van dels 45 fins als 12 anys. Dels 12 als 15 han estat els últims a ser convocats per vacunar-se i actualment el 58,1% ja tenen la pauta completa.