Cap de setmana d’enduro a Blancafort (Imatge: A. Morató)

Tres competicions d’enduro en dos dies. Aquest ha estat el repte que ha assumit el passat cap de setmana el Moto Club MAC Reus, organitzador de l’Enduret, Enduro Clàssic i Endurada de Blancafort. El municipi ha estat l’escenari escollit per celebrar les tres proves.

El dissabte ha estat el torn per a la Copa Catalana d’Enduret i la Copa Catalana d’Enduro Clàssic, mentre que el diumenge el protagonisme ha estat per a la Copa Catalana d’Endurades. En total, més de 200 pilots i un gran desplegament de membres del MAC Reus han fet possible el desenvolupament de totes tres competicions.

Pel que fa a la jornada del dissabte on s’ha disputat la quarta prova de la temporada de la Copa Catalana d’Enduret, dos pilots s’han proclamat matemàticament campions de Catalunya de les seves respectives categories: Pau Sabaté en 65cc, i Anna González en categoria Fèmines. Pel que fa a l’altra competició celebrada el dissabte, la tercera prova de la temporada de la Copa Catalana d’Enduro Clàssiques, Carles Checa ha estat el vencedor de l’scratch amb un temps total de 17:29′.

Amb relació a la jornada de diumenge, on ha tingut lloc la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Endurades, un nom ha destacat per sobre de tota la resta: Alex Puey, de la categoria E-125 2T. El pilot del SIP Sport, de només 16 anys, ha estat el guanyador de l’scratch amb un temps de 21:57′. El corredor de Gandesa ha protagonitzat una autèntica exhibició de pilotatge imposant-se en pràcticament totes les especials.