La Coral Espluguina tornarà a reunir-se setmanalment per assajar a la sala Llucià Navarro, del Casal. Un retrobament que no es feia de forma continuada des d’abans de la pandèmia i amb el qual es volen reprendre els assajos i les actuacions del grup.

El primer assaig, que serà aquest divendres 17 de setembre, comptarà amb una vintena de participants, ja membres de la Coral, però també obre portes a curiosos i persones que vulguin iniciar-se en el món del cant. Des de la Coral animen als veïns i veïnes de totes les edats a assistir-hi sense cap compromís. Una crida amb la qual es vol ampliar el número d’integrants.

ÀUDIO: El director de la Coral Espluguina, Xavier Morgades, explica les condicions d’enguany

L’objectiu de la Coral Espluguina és recuperar el concert de Sant Esteve amb condicions similar a les d’abans de la pandèmia, celebrant-lo a l’interior de l’església, motiu pel qual els assajos començaran amb aquest objectiu.