L’Escola de Música de l’Espluga de Francolí recupera aquest curs la presencialitat amb més de 120 alumnes inscrits durant el curs 2021-2022. L’any passat, gran part del curs va haver de fer-se en format online, ja que a causa de la situació pandèmica les activitats extraescolars van perdre el dret a la presencialitat.

Enguany, però, la música tornarà a les aules en un format presencial similar abans de la pandèmia que s’espera, es pugui mantenir tot el curs escolar. Enguany destaca la xifra d’inscrits, que augmenta en comparació a l’any passat, superant els 120 alumnes provinents, no només del municipi, sinó també d’altres pobles de la Conca de Barberà.

ÀUDIO: La regidora d’educació de l’Espluga de Francolí, Anna Garcia, destaca l’augment d’inscrits d’enguany

Pel que fa a les mesures vigents, s’han relaxat lleugerament, podent ampliar els grups per classe, molt reduïts l’any anterior i permeten en certes edats la barreja d’escoles, ja que l’any passat estava prohibit desfer els grups bombolla marcats per les escoles. A més, seguirà sent necessària la mascareta, però no es prendrà la temperatura diàriament com es feia el curs passat.

D’aquesta manera, l’Escola de Música de l’Espluga de Francolí enceta un nou curs amb l’esperança de poder mantenir la presencialitat i recuperar una certa normalitat.