11 de juliol a la piscina municipal de l’Espluga (Imatge: Pep Morató)

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha tancat aquest diumenge 12 de setembre la temporada de servei de les piscines municipals, la qual va arrencar el 23 de juny, amb un balanç satisfactori i un total de vora 10.000 accessos registrats amb 291 abonaments venuts i 2.811 entrades despatxades.

Tot i que la temporada s’ha vist condicionada per les mesures de prevenció vinculades a la pandèmia encara en curs, la regidoria d’Esports, Aida Morgades, valora positivament la temporada, ja que aquest any s’ha augmentat lleugerament les vendes respecte a l’any anterior.

A diferència dels altres anys, segons el consistori els abonaments de 15 i 30 banys han substituït els abonaments de temporada. De fet aquest 2021 només s’han venut 2 abonaments s de temporada d’adults i 5 d’infantils. Recordar que els menors de 5 anys han disposat d’entrada gratuïta.

ÀUDIO: Aida Morgades, regidora d’Esports, valora aquest canvi