Les Festes Majors a la Conca de Barberà continuen, en aquest cas a Les Piles, on aquest mateix divendres 10 de setembre a la tarda començaran els primers actes programats. Concretament avui a 3/4 i 5 minuts de 4 es farà públic el pregó d’enguany en format virtual, amb un vídeo-pregó que es difondrà a través de les xarxes socials. A la nit continuaran els actes a partir de 3/4 de 10 amb les nits musicals a càrrec d’Èric Vinaixa.

Dissabte serà el dia més complet amb actes dedicats a l’11 de Setembre i també a la Festa Major. A les 10 del matí es farà l’Ofrena de la Senyera i a les 11 jocs i guerra d’aigua per la canalla al parc del municipi. També a les 11 al Cafè de les Piles campionat de botifarra. A les 5 de la tarda, a l’ull del riu, campionat de ping pong i a les 7 del vespre Escape Room pel municipi. La jornada acabarà al Dj Sendo de 10 a 2/4 d’1 al parc de les Piles.

Diumenge última jornada de Festa Major amb cercavila i grallers amb els Gegants i Grallers de Santa Coloma de Queralt a partir de 2/4 de 12 i Santa Missa a 3/4 d’1. A partir de 2/4 de 2 Saxo concert amb JB Sax al Cafè de les Piles i a les 7 Havaneres amb l’Ateneu de Tarragona al parc del municipi. Les festes acabaran a la mateixa ubicació amb l’espectacle de foc dels Diables Keresus a 3/4 de 9.