El Festival Clikània se celebrarà finalment aquest mes d’octubre després que la seva última edició quedés anul·lada a causa de la Covid-19. El festival arribarà a la seva tretzena edició els dies 9, 10, 11 i 16 i 17 d’octubre. En concret, s’han programat dos caps de setmana per espaiar el nombre de visitants i evitar aglomeracions.

L’antiga Església de Sant Francesc i el claustre seran els escenaris triats per exposar tot de dissenys i paisatges amb els Clicks de Playmobil com a protagonistes. El festival està pensat per a aquells qui volen gaudir d’una exposició original i curiosa i aquells qui desitgen adquirir peces singulars.

Un cartell dissenyat per Natan Tarragó

El cartell està protagonitzat, per primera vegada, per l’obra d’un artista montblanquí. Natan Tarragó va acceptar l’encàrrec de l’Ajuntament i ha cedit la seva obra, que ha servit per crear el cartell de l’edició 2021, així com el material promocional de l’esdeveniment.