La Federació Catalana de Futbol ja ha donat a conèixer els grups 23 i 24 de 4ª Catalana de cara a la temporada 2021-2021. Enguany, la UE l’Espluga de Francolí i el CF Montblanc B es tornaran a veure les cares, ja que es troben en el mateix grup 23.

El primer derbi comarcal d’aquesta nova temporada serà en la jornada 11, al cap de setmana del 12 de desembre, al camp de la Unió Esportiva l’Espluga. De fet aquest serà l’últim partit de la primera volta. Els verds i blancs jugaran al camp de futbol Josep Gomis a Montblanc en l’últim partit de la temporada el cap de setmana del 20 de març del 2022 en la jornada 22, en l’últim partit de la lliga.

El format de 4ª Catalana segueix com l’últim any amb dos grups de 12 equips i aquests disputaran una primera fase a dues voltes, la classificació dels equips en finalitzar aquesta primera fase decidirà l’adscripció en la segona fase al grup d’ascens, que seran del primer al quart classificat de cada grup de la primera fase. Pel que fa als classificats, del cinquè al desè de cada grup de la primera fase, disputaran la COPA TARRAGONA. Podran ascendir a 3ª Catalana, al grup 2 i grup 3, el campió i el subcampió del grup de la segona fase d’ascens. Les competicions començaran el 26 de setembre.