Imatge: startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

La vuitena edició del Festival Maig s’ha celebrat aquest cap de setmana a Santa Coloma de Queralt amb aforaments molt propers al 100%. Era la primera vegada que el festival es dividia en dues jornades, divendres i dissabte, una proposta que ha comptat amb molt bona acollida i més de 500 espectadors durant les dues jornades.

L’espectacle s’hauria hagut de celebrar a inicis del mes d’agost, però es va acabar endarrerint l’edició a l’espera d’unes millors condicions pandèmiques que permetessin ballar o escoltar els concerts a peu dret. Finalment, es va prolongar pel cap de setmana de 3 i 4 de setembre, però sense cap canvi en la normativa.

Les dificultats per mantenir tots els grups participants en una sola jornada per temes d’agenda va fer que es diversifiquessin les propostes en dos dies i s’ampliés amb més grups, una nova aposta que des de l’organització asseguren ha estat un èxit i podria servir de precedent per futures edicions.

ÀUDIO: El director del Festival maig, Jordi Aldoma, explicant que aquest canvi ha sigut ben rebut pel públic

Durant aquest cap de setmana van visitar Santa Coloma de Queralt The Tyets, Carlota Flaneur, DJ Virginie, Flashy Ice Cream, Kids from Mars i Ven’nus.