Els Grallers de Montblanc presenten aquest dissabte el disc ‘Plaça Major’. Es tracta d’un CD amb dotze temes, els que habitualment toquen a les festes de Montblanc, però amb molts més instruments.

De fet, les cançons han agafat un nou so, ja que a banda de les gralles i els bombos, també s’hi poden escoltar guitarres o pianos. El projecte feia temps que el tenien present, però ha estat gràcies a la parada forçada per la pandèmia que l’han pogut tirar endavant. S’han acompanyat de músics professionals.

ÀUDIO: El membre dels Grallers de Montblanc, Adrià Morta, explica com serà aquest nou disc

El nom del disc no és casual. A la Plaça Major de Montblanc és on tot passa, l’epicentre festiu de la vila. I és també on els grallers fan bona part de les seves actuacions acompanyant el seguici festiu de la vila. El disc es presenta aquest dissabte, en el marc del concert-vermut de la Festa Major a 3/4 d’1 a plaça Catalunya.