Montblanc celebrarà enguany la 3a edició de la Ganga Food Nigth, després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia. Una activitat amb la qual la Unió de Botiguers de Montblanc treu al carrer les millors ofertes de final de temporada.

Un total de 16 establiments seran durant la tarda del dissabte 4 de setembre, a partir de les 6, a la plaça 1 d’octubre. Els participants d’aquesta edició  són: Agroconca, Arasport, Aviram Moix, Bay Mon, Calçats Pol,T’ho Cuinem, El Teler, Floristeria Kursaal, Forn de Pa Joan,  Gat i Gos, Joguines Joglars, La Baldufa, Llibreria Recasens, Teixits Pastori, L’Ull de la Vila i l’Espai Merlet. 

Al llarg de la fira també es farà el sorteig dels 5 vals de regal de 100 euros de la campanya d’estiu de la Unió de Botiguers i l’entrega dels patinets elèctrics de la campanya ‘juga i guanya amb el seguici’.

L’espai s’habilitarà seguint les normatives sanitàries del moment, sent necessari portar mascareta dins del recinte i amb un espai preparat per sopar dins del recinte.