Imatge Agustin Arán

Montblanc va acollir aquest cap de setmana la sisena edició de l’Essències Jazz Festival amb 1.000 entrades venudes, un 90% de les disponibles. Una edició que arriba després que no es pogués celebrar plenament les activitats programades per 2020 a causa de la pandèmia.

Dissabte 28 d’agost la Muralla de Santa Tecla de la capital de la Conca de Barberà va acollir tres concerts inèdits amb Marco Mezquida & Chicuelo, Ignasi Terraza Trio ft. Josep Maria Farràs i Carles Margarit Quintet recordant Joan Margarit. 

Albert Pla es va convertir en el cap de cartell del ‘Cara B’ de l’Essències la nit de divendres 27 d’agost, compartint escenari amb la banda autòctona Bandarra Street Orkestra.

Finalitzada aquesta sisena edició el festival ja comença a organitzar la seva propera edició aquest 2022.

L’Essències Jazz Festival clou la 6a edició amb el 90% de les entrades venudes (Imatge: Agustin Arán)