La Festa de la Verema va començar aquest divendres el seu gruix d’actes omplint gairebé totes les places disponibles. Les festes van obrir la seva 50a edició amb quasi 200 espectadors repartits en els tres actes celebrats aquest 27 d’agost: Un Tast-Maridatge, les Píndoles de teatre breu i el sopar-maridatge Brinda’m Baccus. Els tres actes es van fer amb aforament limitat i reserva prèvia.

El Museu de la Vida Rural va acollir ahir a la tarda una quarantena de participants, el màxim permès, en el Tast-Maridatge del sommelier Enric Català. Una activitat organitzada al jardí del museu on els participants van poder tastar diversos vins de la DO Conca de Barberà tot fent una selecció de tastets gourmets.

La festa va continuar a les 8 de la tarda amb un espectacle de nou format anomenat Píndoles de teatre breu en el qual els espectadors es desplaçaven pel municipi per conèixer tres històries de 15 minuts amb un punt de partida molt dispar entre elles. Un total de 55 persones van participar en aquest acte.

La nit va acabar amb el sopar Brinda’m Bacus a partir de dos quarts de 10 al restaurant ForEvents. En aquest cas també es van esgotar totes les places acollint a un total de 90 comensals que van poder tastar una selecció de 6 vins i caves de la DO Conca de Barberà combinats amb 6 tapes diferents.

Les activitats continuaran aquest cap de setmana amb diversos actes repartitsper tot el municipi i l’obertura del recinte firal a partir de les 7 de la tarda.