Les xifres de Covid-19 a la comarca continuen estables en aquest moment. Un dels indicadors més destacats és que la comarca no registra cap mort per covid-19 des del passat 27 de juliol, el que situa el marcador en 34 defuncions des de fa un mes. Pel que fa als casos confirmats per PCR o test d’Antígens es troben a prop d’arribar a les 2000 persones des de l’inici de la pandèmia.

Tot i la millora de la situació, aquesta setmana la Conca de Barberà continua entre les comarques que tenen un risc de rebrot alt, situació en la qual es troba la majoria del país. En concret la comarca registra aquest cap de setmana 211 punts de risc de rebrot. Actualment hi ha dues persones ingressades a l’UCI amb la malaltia.

Un altre dels indicadors més destacats aquesta setmana és el de la vacunació. El passat 26 d’agost el CAP de Montblanc va dur a terme la primera campanya de vacunació sense cita prèvia i això s’ha traduït en més de 243 vacunes administrades de la primera dosi a la Conca de Barberà i 384 de la segona, superant les 13.600 persones vacunades amb la pauta completa, el que es tradueix en quasi un 70% de la població.