Sarral va celebrar aquesta setmana passada el seu primer torneig infantil de futbol sala. La iniciativa, que va néixer gràcies a dos joves del municipi, ha fet que per primera vegada s’organitzi al poble una competició d’aquestes característiques per a nens d’entre 10 i 16 anys.

El torneig es va celebrar el dimecres i dijous de la setmana passada, i va atraure set equips infantils de futbol sala de tota la Conca de Barberà i també algun provinent de les comarques veïnes, amb la participació d’un total de 60 jugadors. Els equips participants eren: Cositas, Orangefest, FC Montblanc, Danakitos, Alcover FC, Stronger Team, Salapenkos i Guanyador, que van disputar entre ells els diferents partits de les fases classificatòries.

Finalment, el Cositas es va alçar com a equip guanyador, i també es va premiar a Nev Fernández, com a jugador amb més gols, i a Cristian Dimus, que va ser el porter menys golejat, que s’enduran una pilota de futbol sala cadascú. El premi per a l’equip guanyador consisteix en un val de 50 euros per gastar al supermercat Torres de Sarral, amb el doble objectiu d’incentivar el consum local.