Imatge cedida per @startap.cat

La Festa Major de Santa Coloma de Queralt arriba avui a la seva última jornada amb més d’una trentena d’actes celebrats des del passat 15 d’agost, tots ells adaptats a les noves mesures i amb la reserva d’entrada com a element protagonista. Avui les celebracions acabaran amb diverses activitats durant tota la jornada entre les quals destaca el castell de focs organitzat pels Diables Keresus i el concert de fi de festa amb el grup Set de Veu per acomiadar més d’una setmana de celebracions.

D’aquesta manera Santa Coloma recupera la majoria d’actes tradicionals d’aquestes dates com el pregó, que aquest any ha anat a càrrec de l’estilista colomina Marta Pontnou, l’esdeveniment esportiu la Fita Colomina, la trobada gegantera, presentant enguany una nova colla, el seguici de Festa Major o el correfoc, entre d’altres. També han destacat el concert de Pernil Salat, el No Correbars amb la Xaranga Bandsonats, el concert de Ginesta o l’englanada de carrers i places amb els Grallers de Santa Coloma, entre molts altres actes.

Avui dimarts 24 d’agost les festes arribaran a la seva última jornada amb un parc d’Skateboard i un parc mòbil de Trànsit a les 11 del matí, un partit de futbol de l’UE Santa Coloma contra el Pla de Santa Maria a les 6 de la tarda, un concert de tarda amb l’Orquestra la Selvatana a partir de 2/4 de 8 del vespre, el castell de focs de final de festes a 1/4 d’11 de la nit i el concert final de festes a les 11 de la nit amb Set de Veu.

Domassos gratuïts per guarnir la vila

Una de les noves iniciatives d’enguany ha estat la d’entregar domassos als veïns i veïnes de Santa Coloma de Queralt per guarnir els balcons de la vila. Una acció que ha organitzat l’Associació Minerva, encarregada de molts dels actes de Festa Major, conjuntament amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.

ÀUDIO: El regidor de Cultura i Festes de Santa Coloma de Queralt, Josep M. Farré, explica aquesta iniciativa

Galeria d’imatges d’actes de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt