El Departament de Salut ha notificat aquest dissabte 31 nous positius durant la darrera setmana a la Conca de Barberà, de manera que el total acumulat és de 1.885 casos notificats des de l’inici de la pandèmia a la comarca. Pel que fa al risc de rebrot, la Conca de Barberà té 336 punts d’índex de creixement exponencial i una velocitat de la malaltia d’1,25.

En els últims 7 dies s’han realitzat 556 proves per detectar el coronavirus, de les quals 31 han resultat positives (9 més que la setmana anterior). La taxa de positivitat s’eleva fins al 6,68%. Quant a la situació als hospitals, hi ha un total de 3 pacients ingressats de la Conca de Barberà.

Per municipis, Blancafort és la població que té un risc de rebrot més alt amb 4.166 punts després de detectar-se un brot al Centre de Dia de Blancafort. El següent municipi és Vallclara amb 1.318 punts. Aquesta setmana també s’han de destacar els 616 punts de rebrot de Montblanc i els 502 de l’Espluga. En aquest cas, sí la capital de la Conca segueix així durant el proper cap de setmana el Govern podria aplicar el toc de queda, ja que actualment la incidència acumulada a set dies supera els 200 punts.