Les Piles de Gaià s’ha convertit durant la darrera setmana en capital de la dansa. La programació enguany ha ofert un ventall de propostes més ampli, que ha mirat més enllà de la dansa, i ha citat un total de 21 propostes nacionals i internacionals.

Durant tres dies, el públic assistent va poder gaudir d’un ampli repertori artístic, multidisciplinari, amb especial interès pel públic familiar i de la mà d’artistes nacionals i internacionals. Un any més, Danseu Festival ha aconseguit “èxit” d’assistència, amb més de 2000 espectadors i reafirmant el seu paper en l’oferta cultural i artística del territori i consolidant-se com el festival de dansa i arts del moviment en context rural.

La programació, que no ha deixat indiferent a ningú, ha comptat amb propostes tan singulars i atractives com el concert en directe d’Ivo Dimchev, coreògraf, intèrpret, artista visual i activista gai, una bèstia de l’art escènic experimental i radical, i l’escala infinita i hipnòtica del francès Yoann Bourgeoisi CCN2-Centre chorégraphique national de Grenoble. Així com propostes tan innovadores com l’espectacle tecnològic ÀTOM, de Flock Drone Art, o tan atrevides com FILIA ET FOBIA, de La Taimada, i NEST, de Marie Gyselbrecht, entre moltes d’altres.

Finalitzada la novena edició, Danseu Festival ja té la mirada posada en el 2022, any molt especial en què es confia poder celebrar el seu desè aniversari amb una programació que, de ben segur, seguirà innovant i sorprenent a tothom. Danseu Festival compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Piles i amb el suport de la Diputació de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.