Imatge: Jordina Moix

El passat mes de febrer de 2020 s’anunciava que Montblanc seria la Vila Gitanera de Catalunya, a causa de la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19 l’acte i la celebració es va ajornar el 2021, finalment aquest any tampoc se celebrarà.

L’Agrupació de Balls de Gitanes del Vallès i l’Ajuntament de Montblanc han acordat ajornar novament la Vila Gitanera Montblanc 2021 fins a l’any vinent.

La celebració comporta la mobilització d’unes 700 persones en un mateix espai, fet que en l’actual evolució de la pandèmia en dificulta l’organització. Per aquest motiu, s’ha acordat que els dies 1 i 2 d’octubre del 2022 se celebrarà la “Vila Gitanera Montblanc 2022”.

El Ball de Gitanes de Montblanc ja ha pogut participar a les Festes de Sant Maties i també participaran en la Festa Major de Montblanc.