Actes per a tothom i espais de diversió que tenen molt en compte la salut i els bons moments. Aquest és l’objectiu de la 38a Setmana de la Joventut, que aquest 2021 arriba amb un programa ven nodrit, amb una cinquantena de propostes adaptades a tots els gustos. Les activitats es duran a terme fins al 16 d’agost en diversos espais del municipi.

En aquesta edició, l’associació juvenil Somdepoble s’ha esforçat per confegir un programa en el que s’hi encabeixen propostes per a tots els públics. D’aquesta manera, els participants podran gaudir de jocs populars, activitats infantils, competicions de futbol i altres esports d’equip o curses d’orientació, però també de propostes com nits temàtiques dedicades al terror, projeccions de cinema, actuacions musicals i teatrals, xerrades exposicions de videojocs antics i competicions de Trivial.

Totes les propostes es duran a terme seguint estrictament les mesures de protecció sanitària i serà obligatori l’ús de mascareta en les diferents activitats i actes, desinfectar-se amb la solució hidroalcohòlica i mantenir sempre la distància de seguretat.