Pira ha viscut aquest diumenge el seu darrer dia de la Festa Major d’Estiu en honor a Sant Salvador, patró de Pira. La Festa Major 2021 s’ha celebrat els dies 6, 7 i 8 d’agost, amb actes que s’han hagut d’adaptar a la situació de pandèmia. Alguns dels actes que se celebraven cada any s’han suspès com per exemple la tradicional sardinada.

Els actes van començar el divendres a la nit Hotel Cochambre. Durant el segon dia de Festa Major hi va haver matines amb els grallers de Pira, més tard, es va celebrar la missa en honor a Sant Salvador. A la sortida de l’ofici es va dur a terme una ballada amb el seguici popular amb gegants, nans, tambors i cercolets. Ja el vespre de dissabte es va comptar amb el plat fort de la festa, la representació teatral de la companyia de Toni Albà, que va portar l’obra Audiència-I-Real, on desenes de persones van poder gaudir de l’espectacle. La jornada es va cloure amb un correfoc amb els Diables “Pirats pel foc”. Diumenge, 8 d’agost, hi va haver circ per als més petits del poble amb la companyia Passabarret, i una cantada d’havaneres a la nit amb el grup Olla Barrejada.