Els bombers segueixen sobre el terreny l’incendi de la Santa Coloma de Queralt, que encara no està extingit. El cos de la Generalitat ha apagat aquest diumenge una petita revifalla. La represa s’ha produït a la zona del riu Boix, al flanc dret del foc, i ha cremat fullaraca i un arbre al perímetre d’una taca verda. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i els Equip de Prevenció Activa Forestal han sufocat les flames amb l’ajut d’eines manuals.

La setmana passada es va produir una altra revifada a tocar del Castell de Miralles, que també va ser apagada en qüestió de pocs minuts. L’incendi es va donar per controlat fa 15 dies, el dilluns 26 de juliol, però encara no s’ha donat per extingit. Va calcinar unes 1.700 hectàrees a Santa Coloma de Queralt, Les Piles, Pontils, Bellprat, Sant Martí de Tous i Santa Maria de Miralles.