El festival de dansa de Les Piles, el Danseu, ha iniciat aquest divendres la seva 9a edició i ho ha fet amb aforament complet als quatre actes que se celebraven. Entre els espectacles hi havia dos que requerien reserva prèvia i que han penjat el cartell de ‘sold out’ abans de l’inici del festival.

D’aquesta manera ha començat una nova edició del Danseu, que ha recuperat les seves dates habituals a l’agost, alterades durant el 2020 per la pandèmia, i també la programació internacional, amb cinc artistes provinents d’altres països. A diferència de la darrera edició, la majoria d’actes no demanen reserva prèvia i s’omplen fins a completar l’aforament, una norma que s’ha complert en les quatre actuacions de la primera jornada d’aquest divendres, amb totes les cadires disponibles esgotades.

ÀUDIO: El director del Danseu, Pau Estrem, parla de l’organització d’enguany

Aquest any també ha destacat l’augment d’espectacles arribant a uns 25 durant tot el cap de setmana. Un número que supera amb força la programació d’any anteriors. Des de l’organització esperen mantenir aquesta tendència a l’alça en següents edicions.

ÀUDIO: Pau Estrem, destaca el nombre d’actes programats enguany

Galeria d’imatges de la primera jornada del Danseu 2021