Els productors d’all de Belltall han recuperat enguany una molt bona temporada amb una collita de qualitat on destaca un producte en quantitat i de grans dimensions i també han pogut recuperar la dotzena edició de la Festa de l’All, ja que l’any passat es va suspendre a causa de la Covid-19.

Desenes de persones s’han aplegat a Belltall, per tal de poder comprar un forc d’alls de Belltall, una hortalissa que es conrea des de fa més de 300 anys. Enguany s’ha eliminat el tradicional esmorzar popular, però com a novetat s’ha organitzat per primera vegada un tast d’alls. A més, el nombre de parades amb productors locals s’ha doblat.

ÀUDIO: La presidenta de l’Associació de Productors d’All de Belltall, Montse Sánchez, destaca el bon ambient d’enguany

Enguany els productors han elaborat, de forma totalment artesanal, un miler de forcs d’alls i durant el dia d’avui n’han posat a la venda uns 200, ja que els altres són per restauradors de la zona. En qüestió d’hores s’han exhaurit tots els alls posats a la venda.