El Museu de la Vida Rural va acabar aquest dijous la 9a edició del festival de poesia RUSC després de tres setmanes de poesia, actuacions musicals i activitats pels més petits amb el RUSQUET. Ara, el mes s’enceta amb els dijous d’agost, amb un parell d’activitats cada jornada.

El RUSC es va acomiadar amb un recital molt femení format per l’actriu i escriptora catalana Juana Dolores, la també escriptora Maria Sevilla, la poeta Dolors Miquel i la flamant Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions Anna Gas, juntament amb l’actuació musical de Marina Freixas. Aquest últim recital ha servit d’enllaç per començar les nits d’agost, una proposta cultural amb dansa, poesia i actuacions al jardí del Museu de la Vida Rural.

ÀUDIO: El programador de les nits d’estiu de l’MVR, Leandre Romeu, explica aquesta nova proposta

Amb les nits d’agost el museu vol potenciar el seu espai i la seva aposta cultural oferint cada dijous del mes diverses actuacions com és l’espectacle de Lali Ayguadé i Akira Yoshida anomenat ‘Giazki’ i el concert de Rombo el 12 d’agost, l’espectacle ‘Més lloc per a la fosca’ d’Elvira Prado el 19 d’agost i un doble concert per part de la cantant Esther Querol i el trio musical Marala l’últim dijous del més, el 26 d’agost.

Durant totes les jornades, la Guingueta del museu aixecarà la persiana per tal d’oferir plats i begudes elaborats amb productes de proximitat als visitants. L’entrada als espectacles és gratuïta, però cal fer reserva prèvia.

https://twitter.com/MuseuVidaRural/status/1423361082387746820