Imatge del programa Joc de Cartes de TV3

L’Art Restaurant, de l’Espluga de Francolí, s’ha alçat com el restaurant guanyador entre els tres participants de la Conca de Barberà al programa de TV3 Joc de Cartes. El cuiner Marc Rivas s’ha desplaçat en aquesta ocasió fins a l’Espluga i Montblanc per descobrir el ‘Millor restaurant sense turistes’ a la comarca.

Durant aquesta edició els espectadors han pogut conèixer al Josep María i la Lorena, de l’Art Restaurant, a l’Albert i el Juantiu, del ForEvents i al Sergi i la Maria, de La Parra Jardí Gastronòmics. Les tres parelles, juntament amb el Marc Rivas, han pogut tastar i puntuar a la resta de participants en aquesta versió d’estiu de Jocs de Cartes.

El programa ha acabat al Sindicat de Vinyaters de Montblanc, que s’ha convertit en l’emplaçament triat per donar a conèixer el guanyador. Amb una puntuació molt renyida, un 7,3 l’Art Restaurant, un 7,2 La Parra Jardí Gastronòmic i un 7 el restaurant Forevents, els vots del Marc Rivas només han servit per confirmar la puntuació, ja que ha atorgat un 8,4 als tres participants, confirmant a l’Art Restaurant com a guanyador amb una mitjana total de 7,7 i un premi de 3.000 euros.

El programa, que es va poder veure ahir a la nit a TV3, es tornarà a reemetre diumenge 10 minuts abans de dos quarts de 2 o a través de TV3 a la carta.