Un treballador va resultar ferit molt greu en un accident laboral a l’empresa sarralenca Europastry el passat divendres 30 de juliol, després de quedar-se atrapat en una cambra frigorífica on es guarda la massa de pa. Es tractaria d’un treballador d’una empresa subcontractada per a tasques de manteniment a les sitges de refrigeració i congelació.

En concret, i segons informen els Mossos d’Esquadra a l’EFMR, l’home va quedar atrapat en un transelevador a l’interior d’una cambra frigorífica amb una temperatura inferior a 0 graus. La situació va durar una mitja hora i les autoritats van rebre l’avís de l’accident a tres quarts d’una del migdia.

Els efectius que van assistir la víctima van haver d’aixecar tota l’estructura per alliberar-lo. L’home va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on actualment continua ingressat a l’UCI amb pronòstic greu.