Tradicionalment, Conesa celebra el primer cap de setmana d’agost el Mercat Vell, una exposició de parades i productes pels carrers del municipi, un acte que, de nou, no podrà celebrar la seva dotzena edició, ja suspesa l’any 2020 a causa de la pandèmia.

L’organització del Mercat Vell ha decidit anul·lar els actes d’aquest any. L’alcaldessa del municipi, Rosa Maria Berenguer, ha explicat a l’EFMR que els carres del municipi són molt estrets i fa que no sigui segur recuperar encara la festivitat. L’únic que es farà és un acte simbòlic pels vilatans de Conesa, per no perdre la tradició del Mercat Vell, en marxa des del 2009.

Cada any més d’una cinquantena de paradistes i exposicions omplien d’antiguitats, trastos, peces d’artesania, recreacions històriques i també de degustacions gastronòmiques el centre de Conesa. Una activitat que des del consistori esperen poder recuperar amb totes les garanties l’any vinent.