Marc Ribas amb alguns dels concursants del segon “Joc de cartes estiu”, a la Conca de Barberà

La versió d’estiu del programa Joc de Cartes de TV3 busca aquest dijous 5 d’agost el millor restaurant sense turistes. És per això que Marc Ribas, conductor del programa, fugirà de les aglomeracions i amb la seva moto farà via cap a la Conca de Barberà a la recerca del millor restaurant sense turistes. El programa s’emetrà a les 22.05 h.

En concret descobrirà dos restaurants de l’Espluga de Francolí i un de Montblanc. El primer de concursar serà L’Art Restaurant de l’Espluga, una masia amb tocs moderns on es menja cuina tradicional de la mà del matrimoni format pel José María i la Lorena. La següent parada la farà al ForEvents de l’Espluga, un negoci d’esdeveniments gastronòmics reconvertit en restaurant arran de la pandèmia, i capitanejat pels socis i amics Albert Juanitu. I a Montblanc hi trobarà el Sergi i la Marian, de La Parra Jardí Gastronòmic, un local a l’aire lliure ple d’arbres fruiters i amb una cuina dins d’un antic autobús.

Qui tindrà el millor oasi de tranquil·litat estiuenca? Qui s’endurà el premi de 3.000 euros i obtindrà el títol de millor restaurant sense turistes de la Conca de Barberà?