Amb totes les places esgotades i a poc més de tres dies per l’esdeveniment, la Cursa Atlètica de l’Espluga de Francolí suspèn, de nou, la seva 43a edició a causa d’uns permisos del Servei Català de Trànsit que no han estat autoritzats per un retard en la gestió de la sol·licitud.

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i el Club Atlètic Espluguí han intentat gestionar per diversos mitjans les autoritzacions necessàries, però finalment no han estat atorgades.

ÀUDIO: La regidora d’Esports de l’Espluga de Francolí, Aida Morgades, explica la suspensió de la cursa

Paral·lelament, durant les darreres dues setmanes, des de Protecció Civil s’ha fet la  recomanació de no celebrar esdeveniments d’aquest tipus a causa de la dificultat que  suposa el control del públic, ja que no hi ha garanties que les persones no s’aglomerin a la sortida/arribada. 

D’aquesta manera, una de les curses més antigues de Catalunya queda suspesa per segon any consecutiu a l’espera de poder celebrar la seva 43a edició.