A causa de les restriccions actuals, finalment no s’exposaran els elements de la Cultura Popular Espluguina a l’Antic Hospital com estava previst. Del 28 de juliol al 2 d’agots s’habilitava aquest ‘Espai de Cultura Popular’ per poder gaudir de tots els elements festius, però finalment les peces no s’exposaran com estava previst.

Les noves restriccions i tots els canvis que han comportat per Festa Major fa que no sigui possible per les entitats de la Cultura Popular Espluguina i l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí traslladar, fins a cinc vegades, els elements festius des de l’Antic Hospital fins a la zona d’actuació a la plaça Montserrat Canals.

Sí que es mantenen al programa les dues mostres del seguici popular en format estàtic i en un espai perimetrat que es podran veure, amb reserva prèvia, a la plaça Montserrat Canals divendres 30 de juliol a les 6 de la tarda i diumenge 1 d’agost a la 1 del migdia.