La Conca 5.1 ha celebrat aquest cap de setmana La Nit 5.1, una festa que habitualment només dura una nit, però que enguany, en celebració al 10è aniversari de La Conca 5.1, es va allargar dues nits amb les entrades exhaurides. En total, 360 persones van poder gaudir divendres 23 i dissabte 24 de juliol d’una quinzena d’actuacions.

El recinte es va haver d’adaptar a la normativa aprovada fa escasses setmanes pel PROCICAT. D’aquesta manera es van delimitar dues zones diferenciades, una per les actuacions, tant concerts com monòlegs, i l’altra per la gastronomia. D’aquesta manera el festival va mantenir l’essència d’oferir vi de cellers de proximitat, cerveses artesanes i plats de la zona.

ÀUDIO: El responsable de La Conca 5.1, Leandre Romeu, explica l’adaptació del recinte

La Conca 5.1 va celebrar així el seu 10è aniversari amb dues nits dedicades a la música i l’humor. El cartell d’actuacions va tenir un gran èxit, fins al punt que van ser moltes les persones que es van quedar sense entrada, sobretot el dissabte 24 de juliol. Les actuacions van anar de la mà de Maria Jaume, Ferran Palau, Magalí Sare, Feliu Ventura, Anna Andreu, Ven’nus, Ariox, Maria Jacobs, Ponent Roots i DJ Poppy. Els monòlegs van anar a càrrec de Charlie Pee, Modgi, Ana Polo, Oye Sherman i Joel Díaz.

Davant la possibilitat de doblar de nou el nombre de nits, des de l’organització asseguren que aquest era un format especial per un any de celebració i que per tant la intenció iniciar és tornar a celebrar una única jornada de La Nit 5.1.

ÀUDIO: Leandre Romeu parla sobre el futur de La Nit 5.1