Aquest diumenge 25 de juliol havia de ser el tret de sortida del Festival Maig a Santa Coloma de Queralt amb un concert inaugural per iniciar la vuitena edició, però les noves restriccions han obligat a ajornar les dates del festival. Per aquest mateix motiu es retardarà també l’anunci de les bandes participants.

ÀUDIO: El regidor de Festes i Cultura de Santa Coloma de Queralt, Josep M. Farré, explica les dificultats de fer un festival d’aquestes característiques amb les noves restriccions

El que no ha canviat de data, però, és el concert del grup igualadí Marialluïsa, que està fent una gira per terrats i jardins d’arreu de Catalunya. En aquest cas, el concert es farà aquest diumenge, 25 de juliol a 2/4 de 8 del vespre, en el jardí d’una casa particular, però amb entrades a la venda pel públic en general. Això sí, a causa de les restriccions actuals, l’aforament serà molt limitat. 

El Festival Maig se celebrarà el 3 i 4 de setembre

En un principi el Festival Maig d’aquest 2021 estava previst pel proper 7 d’agost, però les últimes restriccions decretades pel Govern han fet que l’organització decidís buscar una data alternativa per poder celebrar el festival amb unes condicions més favorables. Finalment, la data escollida és el cap de setmana del 3 i 4 de setembre.

ÀUDIO: El director del Festival Maig, Jordi Aldoma, parla de l’ajornament del festival

La banda que havia de ser cap de cartells, el duet revelació de trap català, The Tyets, estan confirmats per la nova data, així com la barcelonina Carlota Flâneur, però encara falta conèixer la resta de grups que hi prendran part.