L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha iniciat conjuntament amb l’empresa DOYMO una nova enquesta ciutadana inclosa a l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible del municipi.

Els ciutadans podran omplir l’enquesta de forma online, valorant i fent aportacions sobre diversos temes relacionats amb la mobilitat del municipi. En aquest sentit, fa unes setmanes ja es va preguntar a la gent gran, de forma presencial, la seva opinió sobre mobilitat.

L’enquesta estarà activa fins al 31 de juliol i les aportacions i valoracions que es recullin serviran per definir el model de mobilitat, fer avaluació de l’estat actual i plantejar solucions a curt, mig i llarg termini.

Aquesta és una de les primeres actuacions per posar en marxa el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible que contempla el canvi de sentit d’algunes vies o l’adaptació d’un recorregut més segur pels alumnes dels centres educatius de l’Espluga, entre altres actuacions.